Förändrade renhållningsturer under v18. Onsdagens tur (1:a maj) körs på torsdag och torsdagens tur ( 2:a maj) körs på fredag.

Vänliga hälsningar
Kommunalteknik

""
Foto: Visit Pajala
Fritid & kultur
21 feb 2024

Norrskensfestivalen 22-25 februari

Nu är det snart dags för den 33:e upplagan av Norrskensfestivalen i Pajala. Nytt för i år är KIELIFESTI som firar modersmålsdagen, Sverigefinnarnas dag & Meänkielidagen.

Norrskensfestivalen är en helg full av aktiviteter i Pajala. Festivalen inleds på torsdagen i Pajala kyrka med en konsert som arrangeras av Svenska kyrkan där Micke Holm, Mattias Sandlund och Sigge Löf medverkar. Konserten kommer att gå att ta del av i Tärendö kyrka på fredagen och i Korpilombolo kyrka under lördagen.

Inom KIELIFESTIS program finns bland annat premiären av Tornedalsteaterns KÖÖKI SHOW, sagoläsning på modersmål från världens olika hörn och amatörteater kring en sprakande brasa. Andra aktiviteter under Norrskensfestivalen är försäljning av hembakat fika, barnaktiviteter, renbingo, tipsrunda och norrskenspub.

Hela programmet hittar du på Norrskensfestivalen – Visit Pajala

Kontakt

Visit Pajala

E-post
Publicerad 20 feb 2024 12:04
Senast uppdaterad 21 feb 2024 08:00