""
Foto: Heart of Lapland

Boende

Pajala kommun är stor till ytan med över 80 byar och vi arbetar aktiv med att kunna erbjuda ett brett utbud av olika typer av boende. Kanske är du en person som vill bo enkelt i en hyreslägenhet eller bostadsrätt? I en villa centralt eller föredrar du att bo lite avskilt med mycket yta och naturen som närmsta granne?

Det kommunägda bostadsbolaget Pajala Bostäder erbjuder olika typer av boenden i både centralorten Pajala men också i Junosuando, Tärendö och Korpilombolo. Pajala kommun har även byggfärdiga tomter till försäljning för er nybyggare, tomterna med all information och pris finns i vår digitala kartportal. Det finns flertalet privata fastighetsägare som erbjuder hyreslägenheter. Kontakta oss gärna så tipsar vi om de som passar ditt behov.

Pajala driver tillsammans Hej Hemby som jobbar för ett bredare utbud på bostadsmarknaden och erbjuder stöd till husägare som vill hyra ut eller sälja. Försäljning av privata hus och tomter kommuniceras via Hemnet eller Blocket främst. Uthyrningsannonser finns även på Hej Hemby.