Information 16 maj. På grund av högt vattenflöde under bron i Pajala stängs vägen till Tannavallen av.

Semestervikarie

Vill du ha ett omväxlande jobb där du gör skillnad för människor varje dag ? Vi söker ett 50-tal semestervikarier till stöd och omsorgs sektorn i Pajala kommun.

Det här får du

Som semestervikarie i Pajala kommun får du ett omväxlande jobb under sommarmånaderna. Du kommer att arbeta med att hjälpa och stötta personer i deras vardag. Bland annat kommer du att delta i vardagliga aktiviteter och inköp, utföra vardagliga sysslor, hjälpa till med personlig hygien, städning, fritidsaktiviteter och social samvaro. Du kommer dagligen att skapa mening och göra skillnad för våra äldre och behövande i Pajala kommun.

  • Vi kan hjälpa till med boende
  • Sommarbonus på 10 000 kr
  • Stöttande team med bra kollegor 
  • Introduktionsutbildning som förbereder dig väl
  • Möjlighet till fast jobb efter sommaren 
Sommarbonus

Du som vikarierar i minst åtta sammanhängande veckor får en sommarbonus om 10 000 kr. Gäller för undersköterskor, vårdbiträde, personliga
assistenter och handledare

Det här är du

Vi söker dig som tycker om att arbeta nära människor och har förmågan att sätta brukarens behov i centrum. Du har en positiv inställning till ditt arbete, du är flexibel, lyhörd och har lätt för att samarbeta. Arbetet som vikarie kräver initiativförmåga och att du är ansvarsfull. Det är meriterande om du har någon vårdutbildning eller har erfarenhet av arbete med omvårdnad.

För att du ska bli aktuell för anställning krävs att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift och att din språkförståelse är bra samt att du får godkänd medicin delegation. För arbete inom hemtjänsten är B-körkort för manuell växel ett krav. För att kunna arbeta i en del verksamheter krävs det att du går utbildning i förflyttningsteknik. 

Hit söker vi semestervikarier 

Du som semestervikarie kan komma att arbeta inom följade områden:

  • Kommunens särskilda boenden 
  • Serviceboende
  • Personlig assistent
  • Inom hemtjänsten

I möjligaste mån försöker vi ta hänsyn till dina önskemål om ort att utgå från och område att verka inom (säbo, serviceboende, personlig assistens eller hemtjänst).

I vissa yrken kan ensamarbete och dygnspass förekomma.

Ansökan

För att skicka in din ansökan KLICKA HÄR Vi anställer löpande ansök därför redan idag.