Information 16 maj. På grund av högt vattenflöde under bron i Pajala stängs vägen till Tannavallen av.

""

Föreningsforum

Föreningsforum är ett nätverk och en mötesplats för Pajala kommuns ideella föreningar. Här får du som är arbetar ideellt i en förening möjlighet till dialog, nätverkande och fortbildning.

Föreningsforum erbjuder:

  • Information
  • Möjlighet att skapa kontakter
  • Föreläsningar och inspiration
  • Diskussioner om strategiska frågor

Föreningsforumsträffar

Föreningsforumsträffar är öppna för alla ideella föreningar i Pajala kommun. De arrangeras ett par gånger varje år och kan innehålla allt från information om aktuella händelser till intressanta föredrag med spännande gästföreläsare.

På föreningsforumsträffarna finns det också möjlighet att träffa kommunens tjänstemän och politiker som arbetar med föreningsfrågor eller nära kommunens föreningsliv. Föreningsforumet kan även vara en väg för andra aktörer som önskar att nå kommunens föreningar.

Nästa Föreningsforum

När: 21 februari kl.18-20

Plats: Matsalen på skolan i Tärendö. 

Temat är att föreningsstöd och projekt. Inbjudna som gäster är Linda Tapper på Leader Tornedalen som informerar om möjligheten att söka projektmedel från dem.  Vi bjuder på smörgåstårta och kaffe. 

Anmälan görs via e-post till mikael.sturk@pajala.se ange namn och vilken förening du representerar. Anmäl senast 18 februari.