Information 16 maj. På grund av högt vattenflöde under bron i Pajala stängs vägen till Tannavallen av.

Biblioteken i Pajala kommun

I Pajala kommun finns tre bibliotek: i Pajala, Korpilombolo och Junosuando. I Muodoslompolo finns dessutom en utlåningsstation i anslutning till lanthandeln i byn.

På biblioteket kan du, utöver att låna böcker, ljudböcker, filmer eller en gitarr, också använda våra lånedatorer, skriva ut, sitta och studera eller prata med vänner, samt använda vårt WiFi. På biblioteken i Korpilombolo och Pajala finns också kopiator och skanner som du kan låna. Vi hjälper också, efter bästa förmåga, till med digitala problem så som uppdatering av telefoner och liknande för de av kommunens invånare som har svårt med detta. 

Välkomna att kontakta oss!

På norrbottenskommunernas gemensamma webbplats bibblo.se hittar du öppettider, evenemang och information om lokalerna för ditt närmsta bibliotek. Länk finns i länklistan nedan.

Information om biblioteket i Junosuando

Biblioteket i Junosuando kommer framöver att vara tillfälligt stängt. Hur länge vet vi inte. Vi återkommer när vi har mer information.
  • Om du har reserverat böcker kommer du att kunna hämta de i Pajala.
  • Om du har böcker som ska återlämnas kan du göra det under hela maj-månad i boklådan utanför biblioteket i Junosuando.
Vid frågor är ni välkomna att kontakta biblioteken i Pajala kommun via e-post bibliotek@pajala.se eller telefon 0978-121 50.