Pajala kommun kommunicerar

Det finns idag många sätt att nå ut med information. Pajala kommun kommunicerar både genom tryckta annonser i annonsblad som går ut till hushållen men också via digitala plattformar.

pajala.se

Vår webbsida är basplattformen för information till er medborgare. Här hittar du öppettider till växeln, badhuset och biblioteken mm. På första sidan publicerar vi de senaste nyheterna från den kommunala organisationen, inbjudningar till möten och utbildningar och evenemang som vi eller våra samarbetspartners arrangerar. På pajala.se hittar du också samtliga lediga tjänster. Vid allvarliga situationer kommer ett rött fält finnas överst på startsidan där du kan klicka för att snabbt komma till den rätta informationen. Varje sida har kontaktuppgifter så att du lätt ska kunna kontakta rätt enhet eller handläggare.

 

Annonsering

Pajala kommun har avtal med Pajala Gratistidning som levereras till alla hushåll i kommunen en gång per vecka. Här annonserar vi bland annat kungörelser, inbjudningar och även ibland redaktionellt innehåll.

 

Sociala medier

Välkommen att följa oss på sociala medier där vi delar information som är aktuell just nu, sprider positiva vibbar om vår kommun, inbjudningar till evenemang eller satsningar som vi arrangerar eller medfinansierar. Här berättar vi också om våra olika verksamheter och hur det är att jobba hos oss. Vi lyfter också en del av utbudet inom lediga jobb.

Det finns flera olika konton som är kopplade till Pajala kommun. Huvudkontot heter Pajala kommun på Instagram och Facebook. Under länkar listar vi de största kontona.

Driftinformation inom väg, vatten och avlopp, renhållning, åvc och fiber kommuniceras på det specifika driftkontot Pajala kommun- driftinformation som finns på Instagram och Facebook.

På instagram kan du nu markera våra konton som favorit för att inte missa inlägg från oss. Det går att ta kontakt med kommunen via sociala medier, men vi föredrar att du vänder dig till oss via e-post, telefon eller e-tjänster om du har ärenden, idéer eller funderingar. Detta för att du snabbast ska få svar på din fråga.

På vår You Tube-kanal publicerar vi filmer som producerats samt sändningar från Kommunfullmäktige.

 

SMS-utskick

Som fastighetsägare kan du registrera ditt nummer för att ta emot sms-utskick när det uppstår driftavvikelser inom vatten/avlopp, fiber, vägar och renhållning i ditt område.

Du registrerar dig på länken nedan

 

Nyhetsbrev

Du som företagare i kommunen kan prenumerera på ett nyhetsbrev som skickas ut en gång per månad via mail Här lyfter vi upp exempelvis förändrade rutiner som rör dig som företagare, nyheter inom det lokala näringslivet och inbjudningar till möten eller utbildningar. Klicka på länken nedan för att anmäla dig som prenumerant. Du kan när som helst själv avsluta din prenumeration.

 

Evenemang

Pajala Turism och Evenemang (PTE) informerar om arrangemang runt i kommunen på deras plattform Visit Pajala som finns både på webben, Instagram och Facebook. Om ni som förening eller företag vill synas i deras flöde, välkommen att kontakta PTE.