""
Arbete & näringsliv
15 feb 2023

Kommunen söker feriehandledare som kan ge ungdomar en god första kontakt med arbetslivet

Feriearbete är en fin chans för unga att få in en fot i arbetslivet. Det möjliggör för unga att få en inblick i arbetslivet och kan inspirera till framtida yrkesval. För att kunna erbjuda unga i kommunen feriearbete krävs duktiga feriehandledare.

I sommar hoppas Pajala kommun kunna erbjuda ungdomar feriearbete inom parkverksamhet. För detta krävs duktiga feriehandledare som kan skapa en positiv, lärorik och engagerad miljö för ungdomarna. Pajala kommun söker nu en feriehandledare för perioden 1 juni – 18 augusti.
- Vi söker en positiv person som har förmågan att arbeta strukturerat, serviceinriktat samt skapa och upprätthålla goda relationer, berättar Ylva Eriksson, enhetschef för arbetsmarknadsenheten i Pajala kommun.

Feriehandledaren kommer bland annat att arbeta med att planera arbetsuppgifter för ferieungdomar, handleda och stödja de i det praktiska arbetet samt vara ständigt närvarande i den dagliga driften.
- Om du vill skapa en positiv och engagerad miljö för våra ungdomar då är detta något för dig, säger Ylva Eriksson.

Ansökan är öppen till och med den 28 februari. Som feriehandledare ska du kunna skriva anställningsavtal, göra riskbedömningar över arbetsuppdragen. Vara uppdaterad i vilka regler som gäller för arbete när man är under 18 år. Ett krav är B körkort för manuell växellåda.

Kontakt

Enhetschef Arbetsmarknad/Integration

Ylva Eriksson

E-post:
Publicerad 13 feb 2023 11:20
Senast uppdaterad 15 feb 2023 08:00