""
Josefin Karlberg och Robert Hawkins
Arbete & näringsliv
27 jun 2024

Kvällsfika för företag 26 juni i Junosuando

Onsdagen den 26 juni arrangerade Pajala kommun kvällsfika på Husets Bar & Bistro i Junosuando.

Träffen hade inget specifikt tema, istället hade de företagare som medverkade möjlighet att lyfta frågor gällande näringsliv och företagande. Det genererade intressanta samtal om vikten av strategisk riktning och tydliggörande av prioriteringar för ett fortsatt expansivt näringsliv. Vi pratade även om utmaningen med kompetensförsörjning, inflyttning och vad som viktigt för att en plats ska vara attraktiv att verka, leva och bo på.
Josefin Karlberg, affärsrådgivare på NyföretagarCentrum Nord var också med under Kvällsfikan och berättade bland annat om vilket stöd hon kan erbjuda, NyföretagarCentrum Nords mentorskapsprogram och olika digitala utbildningar som företagare i Pajala kommun kan ta del av.
Stort tack till er som kom, Josefin och till Huset Bar & Bistro. Nu tar Kvällsfika för företag sommaruppehåll och är tillbaka igen i slutet av augusti. Håll utkik i sociala medier, Tornedalsbladet och pajala.se för datum och anmälan.
Ni har även möjlighet att träffa vår Näringslivsutvecklare Robert Hawkins och Josefin Karlberg under Pajala marknad. De kommer att vara på plats i Företagstältet lördag den 6 juli mellan kl.11-13.

Kontakt

Näringslivsutvecklare

Robert Hawkins

Email
Telefon nr: 0978-12112
Publicerad 27 jun 2024 11:26
Senast uppdaterad 27 jun 2024 11:29