Information 16 maj. På grund av högt vattenflöde under bron i Pajala stängs vägen till Tannavallen av.

Bygga, bo & miljö
11 nov 2022

Stadsnät i Norra Kengis och Kieksiäisvaara

Pajala Stadsnät har fredagen den 11 november 2022 driftsatt stadsnätet i byarna Norra Kengis och Kieksiäisvaara.

Nu har boende i Norra Kengis och Kieksiäisvaara möjlighet att ansluta till Pajala Stadsnät. Detta efter att Pajala Stadsnät, med stöd av Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling, byggt ut stadsnätet, vilket är en del i arbetet för att knyta samman alla fastigheter i ett gemensamt nätverk för snabba IT-kommunikationer. Under fredagen den elfte november sattes stadsnätet i drift och Pajala Stadsnät hälsar alla nya kunder varmt välkomna.  

Publicerad 11 nov 2022 12:41
Senast uppdaterad 11 nov 2022 12:41