""
Förskola, skola & utbildning
24 nov 2022

Premiär för After school - en ny mötesplats för unga

Den 30 november har After school på Centralskolan premiär. After school syftar till att skapa en meningsfull fritid för ungdomar. De som deltar har möjlighet att se film, spela spel, biljard, pingis eller bara umgås.

After School är en fritidsaktivitet som drivs av Centralskolan i Pajala. Den 30 november är det premiär och därefter kommer After school att genomföras varje onsdag kl.18-20 i Centralskolans fik, med undantag för lov och röda dagar. After school är öppet för alla unga, från sjuan till nian. De som deltar kommer att ha möjlighet att se film, spela spel, biljard, pingis eller bara umgås.

- After school är ett nytt koncept för oss och grundar sig i att vi tycker att det är viktigt att kunna erbjuda unga en meningsfull fritid tillsammans med vuxna förebilder. Det är också viktigt att det finns en plats i kommunen för ungdomar där de kan mötas och bara vara. Vi ser det också som en förebyggande åtgärd mot oro i samhället, som till exempel alkohol, tobak, skadegörelse och kränkningar, säger Lena Hannu, rektor vid Centralskolan. 

 

Fakta om After school:

Premiär: Onsdag 30 november kl.18-20

Därefter: Onsdagar kl.18-20

Var: Centralskolans fik

För vem: Alla unga, från sjuan till nian. 

Vad: Umgås, spela spel, pingis, biljard, se på film och mycket mer.

 

Kontakt

Rektor - Smedskolan - Pajala, Fritidshem, Pajala centralskola, Anpassad grundskola

Lena Hannu

E-post:
Mobil: 076-136 15 44
Publicerad 23 nov 2022 09:58
Senast uppdaterad 24 nov 2022 08:00