Arbete & näringsliv
24 nov 2022

Nu startar vi nätverket Aurora Network i Pajala

Aurora Network är ett affärsnätverk för kvinnor som driver företag eller planerar att starta företag. Nätverket drivs av Nyföretagarcentrum Nord sedan 2018 då det först startades i Haparanda. 2019 anslöt Övertorneå och nu går även Pajala med.  

Syftet med nätverket är att stärka kvinnor som driver företag och att inspirera fler kvinnor att starta, driva och utveckla företag. Målet är att bidra till ökad kunskap, nya affärskontakter och att utveckla nya affärssamarbeten lokalt och över hela Norrbotten så att fler lönsamma affärer och företag kan skapas och utvecklas.

 

Den 12 december kl. 17.30 träffas vi på Bykrogen för en kick-off och uppstart, se bifogad inbjudan. Det vore roligt om du ville komma och ta del av denna kväll. Allt är kostnadsfritt. Träffen är ett samarbete mellan NyföretagarCentrum Nord, Sparbanken Nord och Pajala kommun. 

Sprid gärna budskapet, ta med dig en väninna, kollega, mor, dotter, syster eller någon annan som du tror kan vara intresserad av att veta mer om Aurora Network.

 

Anmäl dig senast 5 december, anmälningslänk finns under Länkar nedan.

 

Kontakt

Marknadsföring och inflyttning Hej Hemby

Johanna Funck

E-post:
Tel: 0978-12032
Publicerad 24 nov 2022 02:05
Senast uppdaterad 24 nov 2022 02:49