Arbete & näringsliv
29 nov 2022

Förlängd anmälan för årets julgåva, senast onsdag 30 nov 15.00

Pajala kommun ger i år ett presentkort på 500 kr till sina medarbetare och nu kan du som företag verksam i vår kommun anmäla dig som mottagare av dessa. Nytt för i år är att även företagare som driver livsmedelsbutik kan anmäla sig som mottagare.

Upplägget är som följer:

  • Medarbetaren får ett personligt presentkort med sitt namn och är underskrivet av chef.
  • Presentkortet får ej överlåtas.
  • Presentkortet gäller vid ett köptillfälle hos ett företag och om man inte använder hela beloppet går resterande förlorat.
  • Presentkortet får inte användas till alkohol, drivmedel, spel och tobak. Om detta görs kommer ersättning ej utgå.
  • Du som företag fakturerar Pajala kommun den summa motsvarande de inlösta presentkorten. Presentkortet ska vara signerat av både kortinnehavaren och företag samt datum. Till fakturan skall underskrivet presentkort bifogas. Kvitton bifogas ej, tillhör kunden.
  • När du som företagare fakturerar presentkort ska det vara utan moms. Moms ska inte framgå på fakturan. Moms transaktionen sker när den anställde gör köpet
  • Presentkortet delas ut i början på december och kan användas fram till 2022-12-31
  • Fakturering sker som e-faktura. Läs mer vad e-faktura innebär under "länkar" nedan. Sista faktureringsdatum är 2023-01-16 

För att bli leverantör behöver du meddela oss genom att maila utveckling@pajala.se senast onsdag 30 nov kl 15.00

Ditt företag behöver vara registrerad för betalning av mervärdesskatt, innehållen preliminär A-skatt och arbetsgivaravgifter, förutsatt att registreringsskyldighet förekommer och vara godkänd för F-skatt. Pajala kommun kommer att kontrollera leverantör i samarbete med Skatteverket och Kronofogdemyndigheten att leverantör gör rätt för sig vad gäller skatter och avgifter.

Företagsnamn:

Organisationsnummer:

Kontaktperson:

Email:

Telefonnummer:

 

 

Om du nyligen anmält dig som mottagare till mottagare av presentkort till nya företagare behöver vi även anmäla dig till detta.

Välkommen att kontakta oss för mer information 

 

 

Publicerad 27 okt 2022 03:21
Senast uppdaterad 29 nov 2022 03:18