Fritid & kultur
22 jun 2022

Välkommen på bokrelease!

Välkommen på bokrelease för antologin Det hände i Tornedalen!

Vi firar release av antologin Det hände i Tornedalen. Det hände i Tornedalen är en bok som har skrivits av 10 både nya och erfarna författare som har tillsammans med vägledning av författare Ingrid Remvall skrivit 11 helt unika noveller. Utöver den röda tråden av platsen Tornedalen har genre och ämne varit valfri.

Vissa av novellerna är skrivna på svenska, vissa på svenska med inslag av meänkieli eller finska och en är skriven helt på finska. I boken hittar du även dikter och målningar som har skapats av författarna. Det hände i Tornedalen är en hyllning till Tornedalingars och Pajalabors platser, röster och språk.

Bokens författare är:

Ann-Sofie Krakov Isaksson
Camilla Frediksson
Eeva Sauri
Elin Dahllöv
Jimmy Norman
Kerstin Tuomas Larsson
Linnéa Kero
Mikael Hannu
Svea Niemi
Vesa Hiltunen

Bokreleasen är denna onsdag 22:a juni, kl 15:30-17:00 på Soltorget i Pajala.

Ingen föranmälan krävs och tillträde är gratis. Vi bjuder på högläsning, dryck och tilltugg.

Kontakt

Projektkoordinator

Sarah Ramsay

E-mail
Mobil: 072 500 11 48
Publicerad 16 jun 2022 10:15
Senast uppdaterad 16 jun 2022 10:23