Vi söker boende till ny personal inom skola, vård och omsorg
Bygga, bo & miljö
19 dec 2023

Vi söker boende till ny personal

Pajala kommun har ett stort behov av att rekrytera personal till sina verksamheter, bland annat inom skola, vård och omsorg.

Våra verksamheter inom främst stöd och omsorg men även barn och utbildning har ett stort behov av att rekrytera ny personal. Många av de som hör av sig och är intresserade av våra tjänster kommer utifrån. De är därför i behov av boende av något slag för att det ska vara aktuellt för de att börja jobba hos oss. 

Alla Pajala kommuns personalboenden är för tillfället upptagna, därför vänder vi oss nu till er kommuninvånare och andra som har boende i kommunen. Om du eller någon du känner har en gäststuga, en källare, ett extrarum eller dylikt att hyra ut är du varmt välkommen att kontakta Johanna Funck via e-post johanna.funck@pajala.se 

Vi tar tacksamt emot alla tips och erbjudande.

Kontakt

Marknadsföring och inflyttning Hej Hemby

Johanna Funck

E-post:
Tel: 0978-12032
Publicerad 19 dec 2023 10:34
Senast uppdaterad 19 dec 2023 10:35