Information 16 maj. På grund av högt vattenflöde under bron i Pajala stängs vägen till Tannavallen av.

""
Foto: Erik Ljungberg
Arbete & näringsliv
22 nov 2023

Josefin Karlberg ny affärsrådgivare i Pajala "Jag vill se affärsidéer gro och växa"

Nu tillträder Josefin Karlberg som ny affärsrådgivare för NyföretagarCentrum Nord i Pajala. – Jag står stadigt i arbetet som egenföretagare inom mental coaching och verksamhetsutveckling. Med den kombinationen ser jag fram emot att få stötta blivande entreprenörer att gå från dröm till verklighet.

Josefin Karlberg efterträder Hans Mörtberg, som går i pension.

– Jag brinner för att utveckla hållbara människor och affärsidéer, säger Josefin. Därför känns det extra roligt att få arbeta med blivande företagare och samarbetspartners i Pajala.

Som ett led i Pajalas satsning på näringsliv och nyföretagande samarbetar kommunen och Nyföretagarcentrum för att stötta företagare under de första verksamhetsåren. Samarbetet inkluderar även Aurora Network, ett affärsnätverk för nya och etablerade kvinnliga entreprenörer i östra Norrbotten och i Boden.

– Nya och befintliga företag är navet i vår kommun och det som driver oss framåt, säger Robert Hawkins, näringslivsutvecklare på Pajala kommun. Det arbete som Nyföretagarcentrum gör är enormt viktigt och vi har ett mycket bra samarbete. Tillsammans med Josefin Karlberg som ny affärsrådgivare ser vi fram emot att fortsätta utveckla och bredda kommunens näringsliv.

Nyföretagarcentrum har verksamhet på åtta orter i Norrbotten. I samverkan med kommunen och det lokala näringslivet erbjuds nya företagare kostnadsfri rådgivning, seminarier och nätverksträffar. Anna Engström är verksamhetschef.

– Josefin Karlbergs breda erfarenhet som egen företagare, mental coach och affärsutvecklare är en perfekt mix för att stötta nya företagare att starta, driva och utveckla sina företag. Vi är jätteglada att få välkomna henne som vår nya affärsrådgivare i Pajala.

För mer information, kontakta
Anna Engström, verksamhetschef NyföretagarCentrum Nord tfn 070-525 26 82.
Josefin Karlberg, affärsrådgivare NyföretagarCentrum Nord tfn 070-794 48 85.

NyföretagarCentrum Nord erbjuder konfidentiell och objektiv rådgivning till nya och blivande företagare i Norrbotten på verksamhetsorterna Arvidsjaur, Boden, Haparanda, Luleå, Pajala, Piteå, Överkalix och Övertorneå. Våra erfarna rådgivare är själva företagare med bred kompetens och kunskap som hjälper nya företagare att utveckla sina idéer och ta fram affärsplan och budget. Vår rådgivning och våra aktiviteter är helt kostnadsfria tack vare finansiering från kommunerna på verksamhetsorterna samt vårt nätverk av samarbetspartners. www.nyforetagarcentrumnord.se

Kontakt

NyföretagarCentrum Nord

E-post:

Rådgivare

Josefin Karlberg

E-post:
Publicerad 21 nov 2023 03:11
Senast uppdaterad 22 nov 2023 08:30