Bygga, bo & miljö
24 okt 2023

Utbildning i ansvarsfull alkoholservering

Luleå i samverkan med Norrbottens övriga kommuner bjuder in till fysisk/digital utbildning i ansvarsfull alkoholservering.

Datum: 22 och 23 november 2023
Plats: Hotell Savoy, Luleå eller Digitalt via Microsoft Teams

Välkommen till 2023-års tredje utbildningstillfälle i ansvarsfull alkoholservering. Utbildningen vänder sig främst till restaurangens serveringspersonal, men även krögare, ordningsvakter och övrig personal i verksamheten.

I utbildningen som sträcker sig över två dagar kommer personalen att få information i ämnen som berör verksamheter med serveringstillstånd.

Målet är att gemensamt minska det krogrelaterade våldet, minska överservering och minimera risken för servering till minderåriga.

Vid utbildningstillfället kommer ni ha möjlighet att delta fysiskt på plats i ett av Hotell Savoys konferensrum eller digitalt via Microsoft-teams.

Totalt finns det vid detta tillfälle plats för maximalt 50 deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid lågt deltagarantal (under 20) ställa in utbildningen, detta kommer i så fall att meddelas senast den 16 november.

Avgift: 800 kr/person vid fysisk medverkan inklusive fika och lunch båda dagarna. 400 kr/person vid digital medverkan.

Gör din anmälan till din kommun senast den 14 november. Om du måsta avanmäla deltagande, gör det senast den 15 november. 

Program, presentation av föreläsare samt information om hur man anmäler sig finns i dokumentet "Inbjudan och information om anmälan".

Kontakt

Bygg- och miljöavdelningen

E-post:
Publicerad 24 okt 2023 03:26
Senast uppdaterad 25 okt 2023 10:29