""
Familj, stöd & omsorg
20 sep 2023

Carin Johansson är ny sektorchef för stöd och omsorg i Pajala kommun

Sedan den 1 september är Carin Johansson ny sektorchef för stöd och omsorg. Carin har lång erfarenhet som chef inom socialtjänsten och kommer närmast från Luleå kommun.

 I över 20 år har Carin arbetat som chef inom socialtjänsten, både på myndighet och inom olika slags verksamheter, bland annat äldreomsorg, psykiatri och öppenvård. Idag arbetar hon som sektorchef för stöd och omsorg i Pajala kommun.

 - Min förhoppning är att vi fortsätter arbetet med en hållbar socialtjänst, träffsäkra insatser för de som behöver våra tjänster och att vi använder våra skattemedel så effektivt som möjligt. Mottot är att alltid bli bättre, att vi skruvar på det som behöver skruvas på, berättar Carin.

 Carin har hemgården i Tärendö men bor just nu i Pajala. Att få arbeta i sin hemkommun med socialtjänstfrågor, som ligger henne varmt om hjärtat, tillsammans med duktiga medarbetare är något som Carin ser fram emot.

- Pajala kommun är en bra kommun att leva i med många möjligheter, men också tuffa utmaningar. Några har vi redan ställts inför och är något som vi inte kan påverka, exempelvis inflationstakten och bristen på personal då vi är många som konkurrerar om duktigt folk. Vi är alla ambassadörer för vår fina kommun och jag tänker att om vi alla kan locka en person som kommer till oss så blir vi än fler i landets bästa kommun att leva i! 

Tre snabba 

Jakt & fiske eller bärplockning?  

Vedeldadbastu eller ångbastu?  

Kokkaffe eller moccamaster?  Är kaffenörd. Moccamaster svårt att ta med sig i skogen så givetvis Kokkaffe 

Publicerad 20 sep 2023 09:23
Senast uppdaterad 20 sep 2023 09:23