Fritid & kultur
16 aug 2023

"Spela i band": sista VARP aktivitet för sommaren

VARP, ett sommarkulturprojekt som har erbjudit gratis kulturella upplevelser mitt i Pajala under åtta veckor, tar nu slut med sista dagen imorgon, onsdag den 16/8. Som sista aktivitet för sommaren kan man komma till Kulturskolan och prova på att spela i band.

Onsdag den 16/8 kan man komma till Soltorget kl 13:00 för att börja en kulturell rundtur tillsammans med VARP. 

Avslutningsevenemanget börjar kl 13:00 på Soltorget med tal av kulturchef Mathias Lafolie och biblioteksassistent Wanja Skrealid. Evenemangsdeltagarna får sedan gå tillsammans till Pajala bibliotek där bibliotekets nya ungdomsrum, en permanent plats på biblioteket för just ungdomar, kommer att invigas. Publiken kan sedan fortsätta till Pajala kulturskola för att inviga kulturskolans nya väggmålning vilken har skapats av barn och ungdomar i Pajala tillsammans med konstnären Oliver Morales Eriksson.

Eftermiddagen fortsätter med sista workshop och pop-up bibliotek - denna gång är det "spela i band" tillsammans med kulturskolans personal och pop-up bibliotek med Pajala bibliotek!

 

Både pop-up biblioteket och spela i band workshopen är drop-in och är från kl 13:30 till 17:00.

Ingen åldersgräns finns. Ingen föranmälan krävs och inga förkunskaper krävs.

Kontakt

Biblioteksassistent

Wanja Skrealid

E-post:

Projektkoordinator

Sarah Ramsay

E-mail
Mobil: 072 500 11 48
Publicerad 15 aug 2023 03:40
Senast uppdaterad 15 aug 2023 03:43