Arbete & näringsliv
14 mar 2023

Ny antagning till Produktlabbet

Under hösten och vintern har Heart of Lapland och Nyföretagarcentrum Nord genomfört det gemensamma affärsutvecklingsprogrammet Produktlabbet. Nu har du möjlighet att söka till omgång 2.

Programmet riktar sig till besöksnäringsföretag som vill ta fram en ny produkt (vara eller tjänst) riktad till besökare. Det kan både vara nya företagare inom branschen, företag från andra näringar som vill diversifiera sin verksamhet mot besöksnäring eller befintliga besöksnäringsföretag som vill utveckla en produkt för ex. säsongsförlängning.

I april startar Heart of Lapland upp en ny omgång och det finns möjlighet för nya deltagare att få stöd i sin produktutveckling. Testperioden för produkterna kommer genomföras i augusti-oktober, så ett krav är att deltagarnas produktidéer är möjliga att testa under den säsongen.

Läs mer om programmet under Dokument nedan.

Sista anmälningsdag är den 19 mars.

Kontakt

Strategisk utvecklingschef

Fredrik Holmström

E-post:
Publicerad 14 mar 2023 02:02
Senast uppdaterad 14 mar 2023 02:07