""
Foto: Pia Manzur
Fritid & kultur
24 jan 2023

Konsert: True Music Project

Pajala församling och Pajala kommun hälsar dig välkommen till Pajala Kyrka torsdagen den 2 februari kl.18. Fri Entré. Tania Naranjo är konsertpianist, sångerska och kompositör. Reuben Sallmander är skådespelare, sångare, textförfattare och låtskrivare. Tillsammans med The True Music Orchestra framför de sina sånger och musikaliska berättelser på ett smäktande och innerligt sätt.

True Music Project är ett spännande unikt musikaliskt möte mellan konsertpianisten, sångerskan och kompositören Tania Naranjo tillsammans med sångaren, skådespelaren och textförfattaren Reuben Sallmander. Dom har skapat något nytt som samtidigt är i allra högsta grad igenkänningsbart. De två möts i ett samarbete där det latinamerikanska och det judiska blandas med ren klassisk musik, rock- och popinfluenser i en lekfull dans.

I deras musik finns utanförskapets boja och kreativitet men också längtan, kärleken och det outtalade – det mystiska. Texterna är skrivna på det språk som klär musiken bäst. Poetiska texter på svenska, engelska, spanska och hebreiska leker på ett organiskt vis med musiken och beskriver duons drygt 100 åriga livserfarenhet.

Tania Naranjo, piano & sång
Reuben Sallmander, sång
Johnny Åman, kontrabas
Ola Bothzén, slagverk
Ulrika Mårtensson, cello
Tobias Johansson, klaviaturer

 

Kontakt

Kulturchef

Mathias Lafolie

E-post:
Mobil: +46722108346
Publicerad 23 jan 2023 03:17
Senast uppdaterad 24 jan 2023 08:57