Arbete & näringsliv
01 sep 2022

Pajala kommun är en av de sex nominerade till Publishingpriset 2022

Under torsdagen den 1 september släpptes finalisterna till det stora Publishingpriset- Pajala kommun är en av de sex utvalda i kategorin Film!

2021 spelades fyra filmer in i berättarprojektet Byalaget där kommunborna berättar om livet här, stort som smått. Filmerna hade inget förbestämt manus utan fick formas utifrån er som ville vara med och vad ni ville berätta. I februari hölls filmpremiär Folkets hus i Pajala och efter det har filmerna funnits tillgängliga på vår You tube-kanal och spridits i olika sammanhang. Under september släpps den sista filmen i serien som handlar om våra företag, håll utkik.
Vi är väldigt stolta och glada över att era berättelser får synas i detta fina sammanhang och nu håller vi tummarna stenhårt för vinst den 9 november då vinnaren utses! Filmen som är nominerad är inspelad i Tärendö med omnejd. Grattis till er och alla som deltagit i projektet!

Om Publishing-priset:
Publishing- priset är Sveriges mest heltäckande kommunikationstävling och har funnits sedan 1990. Tävlingen är jurybedömd och prisar annonser, digitala publikationer, filmer, webbplatser, tidningar, tidskrifter, böcker och andra trycksaker – på svenska eller engelska. Se alla nomineringar och alla fyra filmer under "länkar" nedan.

Foto, intervju och redigering av filmerna är gjord av Sanna Kalla

Kontakt

Marknadsföring och inflyttning Hej Hemby

Johanna Funck

E-post:
Tel: 0978-12032
Publicerad 01 sep 2022 12:34
Senast uppdaterad 01 sep 2022 04:37