Kommun, politik & service
14 jan 2022

Förändrad utdelning av post

Post Nord har förändrat sina leveranser av post och Pajalas kommunbor och företag får nu brev varannan dag. Detta kan innebära att leveranstiden blir något längre när du skickar post till några av våra enheter.

Post Nords produktionsdirektör Agnes Karlsson berättar om PostNords förändrade leveransmodell.

- Varannandagsutdelning fungerar så att brevbärarna fortsätter att dela ut post varje vardag, men går olika rundor beroende på vilken dag det är. För dig som mottagare innebär det att du får vanlig post – som brev, tidningar och reklam – varannan dag. Paket, varubrev och expressbrev delas ut varje vardag, precis som det är i dag. De gula postlådorna töms också varje vardag.

Läs mer under länkar nedan

Publicerad 14 jan 2022 01:07
Senast uppdaterad 14 jan 2022 01:07