Information 16 maj. På grund av högt vattenflöde under bron i Pajala stängs vägen till Tannavallen av.

""
Pixabay
Arbete & näringsliv
22 apr 2024

Inbjudan till utbildning i ansvarfull alkoholservering

Luleå i samverkan med Norrbottens övriga kommuner bjuder in till fysisk/digital utbildning i ansvarsfull alkoholservering.

Datum: 15 och 16 maj 2024
Plats: Hotell Savoy, Luleå eller Digitalt via Microsoft Teams

Välkommen till 2024-års första utbildningstillfälle i ansvarsfull alkoholservering. Utbildningen vänder sig främst till restaurangens serveringspersonal, men även krögare, ordningsvakter och övrig personal i verksamheten.

I utbildningen som sträcker sig över två dagar kommer personalen att få information i ämnen som berör verksamheter med serveringstillstånd.

Målet är att gemensamt minska det krogrelaterade våldet, minska överservering och minimera risken för servering till minderåriga.

Vid utbildningstillfället kommer ni ha möjlighet att delta fysiskt på plats i ett av Hotell Savoys konferensrum eller digitalt via Microsoft-teams.

Totalt finns det vid detta tillfälle plats för maximalt 50 deltagare. Vi förbehåller oss rätten att vid lågt deltagarantal (under 20) ställa in utbildningen, detta kommer i så fall att meddelas senast den 8 maj.

Avgift: 800 kr/person vid fysisk medverkan inklusive fika och lunch båda dagarna. 400 kr/person vid digital medverkan.

Gör din anmälan till din kommun senast den 6 maj. Om du måsta avanmäla deltagande, gör det senast den 7 maj. 

Program, presentation av föreläsare samt information om hur man anmäler sig finns i dokumentet "Inbjudan och information om anmälan".

Kontakt

Bygg- och miljöavdelningen

E-post:
Publicerad 23 apr 2024 03:47
Senast uppdaterad 23 apr 2024 03:48