Bygga, bo & miljö
24 okt 2022

Telefontider

Bygg- och miljöavdelningen kommer att utöka telefontiderna fr.o.m. 1 november. Telefontiderna kommer att vara dagligen, måndag och onsdag kl. 13:00-15:00, tisdag, torsdag och fredag kl. 08:00-11:00. Vi ser gärna att du kontaktar oss via e-post: byggmiljo@pajala.se men det går naturligtvis bra att även ringa till oss. Vid kontakt med Bygg- och miljöavdelningen är det bra om du har diarienummer och fastighetsbeteckning tillgängligt för snabbare service.

Välj alltid e-tjänsten om du har möjlighet https://minasidor.pajala.se för en snabbare och säkrare handläggning. Du minskar risken för att behöva komplettera med uppgifter i efterhand eftersom den guidar dig att fylla i rätt.
Kompletteringar samt yttranden skickas alltid till byggmiljo@pajala.se. Ange att det gäller en komplettering, fastighetsbeteckningen och märk handlingarna med ärendets diarienummer.
Uppge alltid din e-post vid ansökan för bättre och snabbare kommunikation.

Välkommen att kontakta oss!

Kontakt

Bygg- och miljöavdelningen

E-post:
Publicerad 24 okt 2022 01:51
Senast uppdaterad 24 okt 2022 02:00