Arbete & näringsliv
07 jun 2022

Snart dags för Pajala Marknad, så här kan du bidra!

Om ganska precis en månad är det dags för Pajala Marknad som äger rum den 8-10 juli Den ideella föreningen Pajala Turism & Evenemang som driver Pajala marknad storsatsar detta år på barn och ungdomar med aktiviteter både på dagtid och kvällstid.

Under våren har ungdomar i kommunen fått svara på en enkät som tydligt visar på att det finns en stor efterfrågan efter detta. Alla programpunkter är ännu inte på plats men med gemensamma krafter av kommun, föreningar och företag kan vi se till att de blir verklighet.

Passa på att tjäna pengar till er förening
Vi söker föreningar som vill jobba med de olika aktiviteterna under helgen

  • Vuxenansvariga på kvällsarrangemanget Marknadshänget samt grill och servering
  • Hjälpa till vid de olika attraktionerna

 

Bli en stolt sponsor

Det finns fyra olika sponsorpaket att välja mellan, från 3000 kr till 30 000 kr. Förutom synligheten som presenteras i sponsorpaketen så får alla sponsorer en dekal som ni kan klistra upp i er butik där det framgår att ni är med och stöttar Pajala Marknad samt barn och ungdomsaktiviteterna.

Som företagare kan du också delta i Sponsortältet som kommer finnas på Soltorget hela helgen. Ett bra tillfälle att visa upp ditt företag och träffa potentiella nya medarbetare.

Andra sätt att bidra

Du som företagare kan även bidra med annat än kontantinsats.

  • Funktionärer och volontärer till de olika aktiviteterna för barn och ungdomar
  • Varor som godis, snacks, läsk eller liknande 

 

Kontakta Pajala Turism & Evenemang för mer information om hur just du kan bidra.

Under länkar kan du se glimtar av programmet och läsa mer om de olika sponsorpaketen. Följ gärna Pajala Marknad på sociala medier för att se alla uppdateringar.

Publicerad 07 jun 2022 11:16
Senast uppdaterad 07 jun 2022 11:23