Ni är Sveriges hjältar! #brandmanpåjobbet
Foto; RRB
Jobba hos oss
05 sep 2023

Idag firar vi Brandman på jobbet-dagen!

Idag är det Brandman på jobbet-dagen och vi vill passa på att hylla och uppmärksamma landets alla deltidsanställda brandmän.

Brandman på jobbet-dagen anordnas årligen av Räddningstjänsternas Riksorganisation för Beredskapsfrågor (RRB). Under dagen bär brandmän runt om i landet valfri utrustning (t-shirt, larmställ, hjälm etc.) hos sin huvudarbetsgivare för att visa att de är brandmän.
Som deltidsbrandman får du möjlighet att göra skillnad på riktigt. Förutom att rädda liv och göra skillnad i samhället ingår du i en gemenskap hos din räddningstjänst och får en värdefull utbildning med regelbunden övning. Om du är intresserad av att bli deltidsbrandman så ta kontakt med räddningstjänsten i din kommun. Du får då mer information om vilket behov som finns och vilka krav som ställs för anställning. Får du sedan anställning, så ser räddningstjänsten till att du får den utbildning som behövs.

Kontakt

Räddningschef

Juha Pasma

E-post:
Publicerad 05 sep 2023 08:52
Senast uppdaterad 05 sep 2023 08:52