""
Jobba hos oss
17 apr 2023

Pajala kommun erbjuder praktikplats till högskolestudenter i sommar

Sedan 2008 har studenter vid högskolor och universitet kunnat söka praktik inom Pajala kommuns olika verksamheter. Det är ett bra tillfälle för dig som student att få en introduktion och en inblick i ditt framtida yrke och för oss en chans att få ta del av dina kunskaper och erfarenheter. Ta chansen att knyta värdefulla kontakter för framtiden.

Pajala kommun har ett omfattande verksamhetsområde och vi erbjuder praktikplats under sommaren inom:

  • Bygg- och miljö (varierande uppgifter)
  • Stöd och omsorgssektorn (äldreomsorg, personlig assistans mm)
  • Fritidsavdelningen
  • Utbildningssektorn

Utöver dessa har vi fler arbetsuppgifter att erbjuda, allt beror på vad du studerar och hur långt du kommit i din pågående utbildning. Vi erbjuder högskolepraktik under fem veckor som förläggs under tiden juni-augusti, exakta datum fastställs i överenskommelse mellan studenten och mottagande chef.

Kvalifikationer

Du måste vara inskriven i ett program/motsvarande vid högskola/universitet och ha minst en termin kvar att studera efter sommaren. Utöver det ska du också ha anknytning till Pajala kommun så du kan ordna eget boende under perioden.

I din ansökan anger du vilken utbildning och vilken termin du går, vilket område du är intresserad att göra praktik inom samt ungefär vilka veckor du helst vill ha. Exakt hur dina fem veckor ska förläggas under perioden juni-augusti kommer du överens om tillsammans med berörd chef.

 

Ansök

Du ansöker via länken nedan eller Offentliga jobb. Ansök senast den 1 maj 2023.

Kontakt

Personalkonsult

Helen Johansson

E-post:
Publicerad 17 apr 2023 11:25
Senast uppdaterad 17 apr 2023 11:30