kvällsfika för företag
Arbete & näringsliv
03 okt 2023

Kvällsfika för företag

Onsdag den 25 oktober kl.18 bjuder Pajala kommun in företagare i kommunen till en kvällsfika.

Det har blivit dags för höstens första företagsträff. Pajala kommun anordnar de här träffarna för att möjliggöra en nära dialog med er i näringslivet. Pajala kommun vill också erbjuda en mötesplats för dig som lokal företagare där du kan träffa andra Pajalaföretagare och företrädare för Pajala kommun. 

Den 25 oktober kl.18 träffas vi på Bykrogen i Pajala. Under träffen kommer vi bjuda på kaffe och tilltugg samt informera om vad som är på gång i kommunen. Träffarna modereras av Pajala kommuns näringslivsutvecklare Robert Hawkins. 

- Vi kommer att försöka ha de här träffarna sista onsdagen varje månad. Vår ambition är att ha olika teman för varje träff, exempelvis kan det vara en träff med fokus på upphandling. Vi är även öppna för förslag från företagarna och deras önskemål, säger Robert Hawkins. 

Företagsträffarna är kostnadsfria och du anmäler dig till Fikat den 25 oktober via den här länken Kvällsfika för företag (simplesignup.se)

Kontakt

Näringslivsutvecklare

Robert Hawkins

Email
Telefon nr: 0978-12112
Publicerad 03 okt 2023 01:14
Senast uppdaterad 03 okt 2023 01:39