Blåbär i kupade händer

Lediga jobb

SOMMARVIKARIE! Just nu erbjuder vi bonus på 10 000 kr

Just nu erbjuder vi bonus på 10 000 kr för dig som arbetar minst 8 veckor under perioden 1 juni till 31 augusti. Erbjudandet gäller för dig som arbetar inom Sektor Stöd och Omsorg som undersköterska, vårdbiträde, personlig assistent eller handledare. 

Tillbaka till sökresultatet

Handledare till dagverksamhet

Pajala kommun, Sektor Stöd och Omsorg

Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare

Om tjänsten

Pajala är platsen där du kan kombinera en enkel och avskalad, trygg och äventyrlig livsstil med ett intressant och utvecklande arbete. Här finns en stark drivkraft bland människorna där alla har en viktig roll och en möjlighet att påverka. Pajala kommun befinner sig i en expansiv fas med många möjligheter och att bo och jobba här bjuder in till variation och kontraster med en nära natur i ständig förändring och ett rikt kulturliv att både ta del av eller vara en del i.

Var med och forma framtidens landsbygd i norr, välkommen till Pajala och Tornedalen!

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du delar Pajala kommuns värderingar. Dessa kan sammanfattas i tre punkter:
- jag finns till för Pajalas medborgare
- jag är professionell
- jag möter alla människor med öppenhet och respekt

Nu söker vi en handledare med stort intresse för trä- och snickeriarbete till Solåsens dagverksamhet.

Solåsens dagverksamhet är en dagverksamhet som erbjuder sysselsättning för personer med funktionsnedsättningar av olika slag. Arbetstiden är förlagd till vardagar och dagtid.

Arbetsuppgifter

I denna tjänst är delar av arbetet förlagt på Dagverksamhetens verkstad, där du ska handleda i trä, måleri och snickeriarbeten. Resterande del av arbetet är förlagt på Solåsen. Arbetet innebär praktisk och pedagogisk handledning, strukturerat och processinriktat. Målgrupp: Personer med funktionsnedsättningar, fysiska, psykiska, kognitiva samt i vissa fall även missbruksproblematik.
Insatserna ska utformas utifrån individuella behov och med stor delaktighet för berörd person. Det innebär interna och externa samarbetskontakter för att hitta lämplig sysselsättning. Planering, dokumentation och ansvarsuppgifter knutna till verksamhetsbehov.

Kvalifikationer

Behandlingspedagog, undersköterska med inriktning mot psykiatri, barn och fritidsprogrammet, pedagog, arbetsterapeut eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Erfarenhet av rehabiliterande/behandlingsinriktat arbete i nedanstående målgrupp är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet av arbete med denna målgrupp. I den här tjänsten är även kunskap och intresse för snickeriarbete meriterande.
Krav: Körkort B

Anställningen

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Antal tjänster

1

Startdatum

Tillträde: enligt överenskommelse

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag

2022-08-14

Referensnummer

A1131110-2022-137

Kontakt

Kontaktpersoner

Gabriella Latvala

T.f Verksamhetschef

0978-122 04

gabriella.latvala@pajala.se

Fackliga företrädare

Eva Holma-Groth

Kommunal

0978- 120 56

eva.holma-groth@kommunal.se

Övrig information

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta.

Annons- och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se