Information om Corona/Covid 19, läs mer här.

Blåbär i kupade händer

Lediga jobb

Kommunen är en stor och viktig del av välfärden. Vi ansvarar för samhällsservicen.

Varje dag arbetar vi med att utbilda barn och unga, hjälpa äldre och svaga i samhället, hålla rent och fint på våra gator och parker, skapa framtida hem med förutsättningar att kunna dricka kranvattnet och få soporna hämtade. Vi gör så att parkerna blommar, att turister trivs och att företagare får den service de behöver. Tillsammans skapar vi framtid varje dag. Vill du också ha Sveriges viktigaste jobb? Ett jobb som gör skillnad för människor.

Tillbaka till sökresultatet

Sjuksköterska inom Pajala kommun

Pajala kommun, Sektor Stöd och Omsorg

Sjuksköterska, grundutbildad

Om tjänsten

Pajala är platsen där du kan kombinera en enkel och avskalad, trygg och äventyrlig livsstil med ett intressant och utvecklande arbete. Här finns en stark drivkraft bland människorna där alla har en viktig roll och en möjlighet att påverka. Pajala kommun befinner sig i en expansiv fas med många möjligheter och att bo och jobba här bjuder in till variation och kontraster med en nära natur i ständig förändring och ett rikt kulturliv att både ta del av eller vara en del i.

Var med och forma framtidens landsbygd i norr, välkommen till Pajala och Tornedalen!

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du delar Pajala kommuns värderingar. Dessa kan sammanfattas i tre punkter:
- jag finns till för Pajalas medborgare
- jag är professionell
- jag möter alla människor med öppenhet och respekt

Arbetsuppgifter

Du ingår i Bistånds, Hälso och Sjukvårdsgrupp (BHOS). Vi arbetar i team och dina arbetsuppgifter är sjuksköterskebedömningar och olika åtgärder vid kommunens särskilda boenden och inom hemsjukvården. Jobbet är självständig och mycket varierande. Tjänstgöring kan förekomma kvällar, nätter och helger.

Kvalifikationer

Du måste vara legitimerad Sjuksköterska. Körkort är en förutsättning för att kunna nå våra brukare. Goda kunskaper i svenska är ett krav. Distriktssköterskeutbildning, geriatri eller annan relevant påbyggnadsutbildning är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningen

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Antal tjänster

1

Startdatum

Tillträde enligt överenskommelse

Provanställning kan komma att tillämpas

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag

2020-11-03

Referensnummer

A980230-2020-106

Kontakt

Kontaktpersoner

Petra Sundqvist-Wallberg

t.f. Enhetschef HSL

070-2112 094

Fackliga företrädare

Annelie Granmyr

Fackförbundet Vision

0978-12047

Erik Kalander

Vårdförbundet

0970-19197

Övrig information

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta.

Annons- och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se