Blåbär i kupade händer

Lediga jobb

SOMMARVIKARIE! Just nu erbjuder vi bonus på 10 000 kr

Just nu erbjuder vi bonus på 10 000 kr för dig som arbetar minst 8 veckor under perioden 1 juni till 31 augusti. Erbjudandet gäller för dig som arbetar inom Sektor Stöd och Omsorg som undersköterska, vårdbiträde, personlig assistent eller handledare. 

Tillbaka till sökresultatet

Projektkoordinator/ledare inom äldreomsorgen

Pajala kommun, Sektor Stöd och Omsorg

Kvalitetskoordinator

Om tjänsten

Pajala är platsen där du kan kombinera en enkel och avskalad, trygg och äventyrlig livsstil med ett intressant och utvecklande arbete. Här finns en stark drivkraft bland människorna där alla har en viktig roll och en möjlighet att påverka. Pajala kommun befinner sig i en expansiv fas med många möjligheter och att bo och jobba här bjuder in till variation och kontraster med en nära natur i ständig förändring och ett rikt kulturliv att både ta del av eller vara en del i.

Var med och forma framtidens landsbygd i norr, välkommen till Pajala och Tornedalen!

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du delar Pajala kommuns värderingar. Dessa kan sammanfattas i tre punkter:
- jag finns till för Pajalas medborgare
- jag är professionell
- jag möter alla människor med öppenhet och respekt

Sektor stöd & omsorg söker Projektkoordinator/ledare.

Syftet med projekten är att skapa förutsättningar för en stärkt äldreomsorg med kapacitet att hantera nuvarande och framtida utmaningar. Målet är att öka effektivitet och kvalitet i stöd- och omsorgssektorns verksamheter.

Arbetsuppgifter

Som projektkoordinator/ledare ansvarar du för att de statsbidrag Pajala kommun erhåller för en förstärkt äldreomsorg, används på bästa sätt tillsammans med civilsamhället och kommunens verksamheter.

Kvalifikationer

Önskvärd utbildning är adekvat högskoleutbildning.
Viktigt för tjänsten är god svenska, god samarbetsförmåga med kollegor, samt interna och externa kontakter. En nyfikenhet för forskningen inom området som kan stärka sektorn i utvecklingen av framtidens omsorg. Intresse för välfärdsteknik och dess möjligheter.
Annat som är meriterande är erfarenhet av projektarbete. Grundläggande kunskaper om Officepaketet och sociala medier. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningen

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Antal tjänster

1

Startdatum

Projektanställning till och med 23-12-31
Tillträde enligt överenskommelse

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag

2022-08-22

Referensnummer

A1140962-2022-155

Kontakt

Kontaktpersoner

Mervi Kostet

Sektorchef Stöd och Omsorg

0978-120 03

mervi.kostet@pajala.se

Fackliga företrädare

Eva Holma-Groth

Kommunal

0978- 120 56

eva.holma-groth@kommunal.se

Sixten Olli

VISION

0978 120 62

sixten.olli@pajala.se

Övrig information

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta.

Annons- och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se