Blåbär i kupade händer

Lediga jobb

SOMMARVIKARIE! Just nu erbjuder vi bonus på 10 000 kr

Just nu erbjuder vi bonus på 10 000 kr för dig som arbetar minst 8 veckor under perioden 1 juni till 31 augusti. Erbjudandet gäller för dig som arbetar inom Sektor Stöd och Omsorg som undersköterska, vårdbiträde, personlig assistent eller handledare. 

Tillbaka till sökresultatet

Verksamhetsledare till Älvbacka vård och omsorgsboende.

Pajala kommun, Sektor Stöd och Omsorg

Föreståndare, äldreboende

Om tjänsten

Pajala är platsen där du kan kombinera en enkel och avskalad, trygg och äventyrlig livsstil med ett intressant och utvecklande arbete. Här finns en stark drivkraft bland människorna där alla har en viktig roll och en möjlighet att påverka. Pajala kommun befinner sig i en expansiv fas med många möjligheter och att bo och jobba här bjuder in till variation och kontraster med en nära natur i ständig förändring och ett rikt kulturliv att både ta del av eller vara en del i.

Var med och forma framtidens landsbygd i norr, välkommen till Pajala och Tornedalen!

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du delar Pajala kommuns värderingar. Dessa kan sammanfattas i tre punkter:
- jag finns till för Pajalas medborgare
- jag är professionell
- jag möter alla människor med öppenhet och respekt

Sektor Stöd & omsorg söker Verksamhetsledare till vård- och omsorgsboendet Älvbacka i centrala Pajala.

Älvbacka vård- och omsorgsboende har 4 enheter med sammanlagt 43 boendeplatser och 42 medarbetare.

Verksamhetsledare är en nyinrättad tjänst på Älvbacka. Du kommer vara enhetschefens högra hand samtidigt som du kommer vara delaktig i verksamhetsutveckling och arbeta nära personalen. I och med att tjänsten är nyinrättad kan det bli aktuellt med vissa förändringar utifrån uppföljning av innehållet i tjänsten.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetsledare arbetar du med verksamhetsfrågor. Du verkställer beslut, ansvarar för att genomförandeplaner upprättas och att metoder implementeras. Du deltar på brukarmöten, ansvarar för att verksamhetssystem används korrekt och du är väl förtrogen med kvalitetsledningssystemet. I tjänsten ingår även administrativa uppgifter som att vara delaktig i schema- och vikarieplanering och att beställningar görs utifrån policy. I tjänsten ingår att vikariera som enhetschef när ordinarie chef är frånvarande.

Kvalifikationer

God kunskap om socialtjänstlag, kvalitetsfrågor inom socialtjänst och metoder. God kunskap om it-system och användande av verksamhetssystem. Erfarenhet/utbildning av/inom äldreomsorg är meriterande liksom erfarenhet/utbildning av/inom administrativt arbete. Personlig lämplighet meriteras högt.

Anställningen

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Antal tjänster

1

Startdatum

Tillträde enligt överenskommelse.
Provanställning kan komma att tillämpas

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag

2022-08-14

Referensnummer

A1132482-2022-139

Kontakt

Kontaktpersoner

Gabriella Latvala

T.f Verksamhetschef

0978-122 04

gabriella.latvala@pajala.se

Fackliga företrädare

Eva Holma-Groth

Kommunal

0978- 120 56

eva.holma-groth@kommunal.se

Sixten Olli

VISION

0978 120 62

sixten.olli@pajala.se

Övrig information

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta.

Annons- och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se och läs gärna vår fina glesbygdshandbok som du hittar via denna länk https://www.pajala.se/media/qckkz53f/glesbygdshandbok.pdf