Blåbär i kupade händer

Lediga jobb

SOMMARVIKARIE! Just nu erbjuder vi bonus på 10 000 kr

Just nu erbjuder vi bonus på 10 000 kr för dig som arbetar minst 8 veckor under perioden 1 juni till 31 augusti. Erbjudandet gäller för dig som arbetar inom Sektor Stöd och Omsorg som undersköterska, vårdbiträde, personlig assistent eller handledare. 

Tillbaka till sökresultatet

Semestervikarier till sektor stöd och omsorg

Pajala kommun, Sektor Stöd och Omsorg

Undersköterska, hemtjänst och äldreboende

Om tjänsten

Pajala är platsen där du kan kombinera en enkel och avskalad, trygg och äventyrlig livsstil med ett intressant och utvecklande arbete. Här finns en stark drivkraft bland människorna där alla har en viktig roll och en möjlighet att påverka. Pajala kommun befinner sig i en expansiv fas med många möjligheter och att bo och jobba här bjuder in till variation och kontraster med en nära natur i ständig förändring och ett rikt kulturliv att både ta del av eller vara en del i.

Var med och forma framtidens landsbygd i norr, välkommen till Pajala och Tornedalen!

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du delar Pajala kommuns värderingar. Dessa kan sammanfattas i tre punkter:
- jag finns till för Pajalas medborgare
- jag är professionell
- jag möter alla människor med öppenhet och respekt

Inför sommaren 2022 söker sektor stöd & omsorg semestervikarier. Vi söker Undersköterskor, Vårdbiträden, Personliga assistenter och Handledare till våra olika vård och omsorgsboenden, hemtjänst och personlig assistans samt stöd och service.

OBSERVERA!!!!
Just nu erbjuder vi bonus på 10 000 kr för dig som arbetar minst 8 veckor under perioden 1 juni till 31 augusti.
Erbjudandet gäller för dig som arbetar Inom stöd och omsorgssektorn som undersköterska, vårdbiträde, personlig assistent eller handledare.

Arbetsuppgifter

Du har en stödjande roll i att utveckla arbetet utifrån varje brukares behov för ökad delaktighet och självständighet. Arbetet innebär att hjälpa/stötta personer i dennes vardag. Det kan vara omvårdnad, att delta i vardagliga aktiviteter och inköp, att utföra vardagliga sysslor, hjälpa till med personlig hygien, städning, fritidsaktiviteter och social samvaro m.m. Dokumentation i journalsystem ingår likaså att utföra medicinska uppgifter på delegation. För att kunna arbeta i en del verksamheter krävs det att du går utbildning i förflyttningsteknik. Som personlig assistent arbetar du hemma hos brukaren. I vissa yrken kan ensamarbete och dygnspass förekomma.

Kvalifikationer

Det är viktigt att du har intresse av att jobba med människor och kan sätta brukarens behov i centrum. Meriterande är om du har någon vårdutbildning eller har erfarenhet av arbete med omvårdnad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du har en positiv inställning till ditt arbete och att du trivs i mötet med människor. Det är bra om du är flexibel, lyhörd och har lätt för att samarbeta. Arbetet som vikarie kräver initiativförmåga och att du är ansvarsfull. För att du ska bli aktuell för anställning krävs att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift och att din språkförståelse är bra samt att du får godkänd medicin delegation. För arbete inom hemtjänsten är B-körkort för manuell växel ett krav.

Anställningen

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Antal tjänster

1

Startdatum

Perioden sommarvikariat är från början av juni till slutet av augusti. Du anställs för hela eller delar av perioden, deltid/heltid enligt överenskommelse.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag

2022-04-30

Referensnummer

A1074970-2021-205

Kontakt

Kontaktpersoner

Siv Kero

Bemanningsenheten

0978-12093

viksam@pajala.se

Heidi Vasara

Bemanningsenheten

0978-12092

viksam@pajala.se

Övrig information

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta.

Annons- och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se