Lediga tjänster

Vi har i dagsläget inga lediga tjänster.

Här nedan ser du alla lediga tjänster inom Pajala kommun.

Tillbaka till sökresultatet

Bemanningsenheten söker vikarier till förskolor

Pajala kommun, Stabsfunktionen

Lärare i förskola/Förskollärare

Om tjänsten

Pajala är platsen där du kan kombinera en enkel och avskalad, trygg och äventyrlig livsstil med ett intressant och utvecklande arbete. Här finns en stark drivkraft bland människorna där alla har en viktig roll och en möjlighet att påverka. Pajala kommun befinner sig i en expansiv fas med många möjligheter och att bo och jobba här bjuder in till variation och kontraster med en nära natur i ständig förändring och ett rikt kulturliv att både ta del av eller vara en del i.

Var med och forma framtidens landsbygd i norr, välkommen till Pajala och Tornedalen!

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du delar Pajala kommuns värderingar. Dessa kan sammanfattas i tre punkter:
- jag finns till för Pajalas medborgare
- jag är professionell
- jag möter alla människor med öppenhet och respekt

Pajala kommun söker vikarier som kan spela en viktig roll i våra verksamheter. Som vikarie hos oss har du möjlighet att arbeta på olika arbetsplatser inom förskola. Du får värdefull arbetslivserfarenhet och en unik inblick i många olika verksamheter.

Arbetsuppgifter

Vi har behov av vikarier till alla våra förskolor i Pajala centralort, Sattajärvi, Korpilombolo, Tärendö och Junosuando. Att arbeta som vikarie innebär att du spelar en viktig roll genom att ersätta ordinarie personal vid frånvaro. Vanligtvis blir du bokad på arbete med kort varsel och du ges möjlighet att arbeta på flera olika arbetsplatser. Som vikarie är du engagerad, initiativtagande och intresserad av att vilja utföra det pedagogiska arbetet i enlighet med förskolans läroplan. Som vikarie stimulerar du barns nyfikenhet, utmanar deras förmågor och ger dem inflytande över sitt lärande. I ditt arbete samverkar du med barn, kollegor och föräldrar på ett professionellt sätt.

Vi använder oss av Time Care Pool (TCP) vilket är Pajala kommuns digitala vikariehanteringssystem. Som vikarie har du en personlig kalender där du uppger vilka dagar och tider du vill arbeta. Din tillgängliga tid matchas mot våra verksamheters vikariebehov. Hittar vi en matchning får du en förfrågan och blir sedan bokad, du får då ett SMS med information om ditt uppdrag. Dina arbetstider styrs av verksamheternas behov.

Kvalifikationer

För arbete som vikarie ska du ha slutbetyg från avslutad gymnasieutbildning. Arbetslivserfarenhet och/eller relevant utbildning är meriterande. Din bakgrund avgör vilken anställningsform och befattning du har i ditt arbete som vikarie. Det är meriterande om du har körkort och regelbunden tillgång till bil. Som person är du flexibel, du trivs med en omväxlande tillvaro och är ansvarsfull. Du har ett positivt förhållningssätt, kan ta egna initiativ och har lätt för att samarbeta.

Den som erbjuds anställning ska med krav i Skollag (2010:800) lämna aktuellt utdrag ur belastningsregister (enligt lag 1998:620 om belastningsregister). Vi begär även alltid referenser från alla sökande som blir aktuella för intervju. Du kan redan nu beställa ett belastningsregister för att påskynda rekryteringsprocessen. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret.

Anställningen

Omfattning

Timavlönad

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Antal tjänster

1

Startdatum

Vi tillsätter vikarier löpande, sök därför redan idag!

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag

2023-06-11

Referensnummer

A1142520-2022-161

Kontakt

Kontaktpersoner

Marianne Lantto Wanhatalo

Bemanningsenheten

0978-120 93

marianne.lantto-wanhatalo@pajala.se

Övrig information

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta.

Annons- och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se och läs gärna vår fina glesbygdshandbok som du hittar via denna länk https://www.pajala.se/media/qckkz53f/glesbygdshandbok.pdf

Håll utkik i din inkorg och skräppost då vi i första hand återkopplar via e-post!