Lediga tjänster

Vi har i dagsläget inga lediga tjänster.

Här nedan ser du alla lediga tjänster inom Pajala kommun.

Tillbaka till sökresultatet

Personlig assistent

Pajala kommun, Sektor Stöd och Omsorg

Personlig assistent

Om tjänsten

Pajala är platsen där du kan kombinera en enkel och avskalad, trygg och äventyrlig livsstil med ett intressant och utvecklande arbete. Här finns en stark drivkraft bland människorna där alla har en viktig roll och en möjlighet att påverka. Pajala kommun befinner sig i en expansiv fas med många möjligheter och att bo och jobba här bjuder in till variation och kontraster med en nära natur i ständig förändring och ett rikt kulturliv att både ta del av eller vara en del i.

Var med och forma framtidens landsbygd i norr, välkommen till Pajala och Tornedalen!

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du delar Pajala kommuns värderingar. Dessa kan sammanfattas i tre punkter:
- jag finns till för Pajalas medborgare
- jag är professionell
- jag möter alla människor med öppenhet och respekt

I Pajala kommun är vi drygt 600 medarbetare och det gör oss till den största arbetsgivaren på orten. Dag och natt, året om, arbetar vi i välfärdens tjänst på uppdrag av kommunmedborgarna.

Många av våra arbeten innebär samspel med kollegor och stimulerande möten med dem som bor och verkar i kommunen. Tillsammans jobbar vi för att värna och forma ett hållbart och tryggt samhälle för medborgare, besökare och företagare.

Med Pajalas medborgare i fokus kan vi erbjuda meningsfulla välfärdsjobb till människor med olika slags utbildningar, erfarenheter och kunskaper. Vi på Pajala kommun värnar och främjar delaktighet och inflytande. Trygga anställningar, engagerade kollegor och hållbar arbetsmiljö är viktigt för oss.

Din arbetsplats kommer att vara i Korpilombolo.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara personlig assistent/stöd till ett barn med omfattande behov av stöd och hjälp i vardagen och i sin personliga omsorg. Arbetet innebär att stödja med bl.a. personlig omvårdnad och kommunikation. Du arbetar med en klient som har ett aktivt liv och en stor familj. Du har ansvar att föra medicinsk och social dokumentation av alla händelser av vikt för kunden. Du har kunden i fokus i alla lägen och har förmåga att anpassa dig till olika situationer och miljöer. Du arbetar till stor del i kundens hem, men arbetstid kan även inkludera tid i skola och andra platser där kunden vistas, då utifrån kundens behov.

Arbetstiderna kan variera mellan dag, kväll, natt, vardag som helg. Kundens individuella behov och dina arbetsuppgifter finns i en arbetsbeskrivning, men du är också lyhörd för kundens önskemål om hur insatsen ska utföras, och förändras om andra behov uppstår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en godkänd utbildning från vård- och omsorgsprogrammet, annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. För att lyckas i rollen har du förmågan att lyssna, visa empati och respekt. Du samarbetar bra med kundens vårdnadshavare. Du är prestigelös i ditt arbete. Du kan uttrycka dig i svenska språket både i tal och skrift. Du inger förtroende och kan arbeta självständigt utifrån kundens önskemål. Du skapar tillit och är flexibel. Har du erfarenhet av arbete som personlig assistent kan det vara meriterande.

Personlig lämplighet är av yttersta vikt i tjänsten och kommer meriteras i rekryteringsprocessen.

Anställningen

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Antal tjänster

1

Startdatum

Tjänsten tillsätts omgående - sök därför redan idag.
Tidsbegränsad till årsskiftet med möjlighet till förlängning.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag

2023-01-30

Referensnummer

A1162568-2022-222

Kontakt

Kontaktpersoner

Gabriella Latvala

Verksamhetschef

0978-122 04

gabriella.latvala@pajala.se

Fackliga företrädare

Marina Fahlesson

Kommunal

097812000

marina.fahlesson@pajala.se

Övrig information

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta.

Annons- och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se