Lediga tjänster

Vi har i dagsläget inga lediga tjänster.

Här nedan ser du alla lediga tjänster inom Pajala kommun.

Tillbaka till sökresultatet

Bemanningsenheten söker timvikarier till stöd och omsorg

Pajala kommun, Sektor Stöd och Omsorg

Vårdbiträde

Om tjänsten

Pajala är platsen där du kan kombinera en enkel och avskalad, trygg och äventyrlig livsstil med ett intressant och utvecklande arbete. Här finns en stark drivkraft bland människorna där alla har en viktig roll och en möjlighet att påverka. Pajala kommun befinner sig i en expansiv fas med många möjligheter och att bo och jobba här bjuder in till variation och kontraster med en nära natur i ständig förändring och ett rikt kulturliv att både ta del av eller vara en del i.

Var med och forma framtidens landsbygd i norr, välkommen till Pajala och Tornedalen!

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du delar Pajala kommuns värderingar. Dessa kan sammanfattas i tre punkter:
- jag finns till för Pajalas medborgare
- jag är professionell
- jag möter alla människor med öppenhet och respekt

Arbetsuppgifter

Som vikarie inom stöd och omsorg kan du arbeta inom särskilt boende eller i brukares eget hem med den enskildes behov i fokus. Du har en stödjande roll i att utveckla arbetet utifrån varje brukares behov för ökad delaktighet och självständighet. Arbetet innebär att hjälpa/stötta personer i sin vardag. Det kan vara omvårdnad, att delta i vardagliga aktiviteter och inköp, att utföra vardagliga sysslor, hjälpa till med personlig hygien, städning, fritidsaktiviteter och social samvaro m.m. Dokumentation i journalsystem ingår i arbetet. För att kunna arbeta i en del verksamheter krävs det att du går utbildning i medicindelegering och förflyttningsteknik. I vissa yrken kan ensamarbete förekomma.

Kvalifikationer

Meriterande är om du har någon vårdutbildning eller har erfarenhet av arbete med omvårdnad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du har en positiv inställning till ditt arbete och att du trivs i mötet med människor. Det är bra om du är flexibel, lyhörd och har lätt för att samarbeta. Arbetet som vikarie kräver initiativförmåga och att du är ansvarsfull. För att du ska bli aktuell för anställning krävs att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift och din språkförståelse är bra. För arbete inom hemtjänsten är B-körkort för manuell växel ett krav.

Anställningen

Omfattning

Timavlönad

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Antal tjänster

7

Startdatum

Skicka in din ansökan idag! Vi tillsätter vikarier löpande

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdag

2023-02-28

Referensnummer

A1151995-2022-180

Kontakt

Kontaktpersoner

Siv Kero

Bemanningsenheten

0978-12093

viksam@pajala.se

Fackliga företrädare

Eva Holma-Groth

Kommunal

0978- 120 56

eva.holma-groth@kommunal.se

Övrig information

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Pajala kommun ingår i förvaltningsområdet för meänkieli och finska, därför är det meriterande om du har kunskap i något eller båda av dessa språk.

Vi jobbar aktivt för jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser. Därför ser vi gärna sökande som bidrar till detta.

Annons- och rekryteringsföretag undanbedes. För mer information om oss och vår kommun besök pajala.se