Jobba hos oss
21 mar 2022

Dags att söka feriejobb!

Är du född mellan 2004-2006 och vill sommarjobba med exempelvis teaterföreställningar, musikarrangemang, parkarbete eller omsorg? Nu är det dags att söka Pajala kommuns lediga feriejobb. Vi erbjuder tre olika tre-veckors perioder. Sista ansökningsdag är sista april.

Pajala kommun erbjuder feriejobb till skolungdomar som är födda 2004-2006 och gått ut grundskolan, åk 1 eller åk 2 på gymnasiet. För att kunna söka feriejobb ska du vara skriven i Pajala kommun.

Pajala kommun har ett begränsat antal ferieplatser och kommer i första hand erbjuda dessa till personer som gått ut åk 1 eller 2 på gymnasiet. Om platserna inte räcker till kommer personer som inte haft något arbete tidigare att prioriteras.

Om platser blir över från ovanstående urvalsgrupp erbjuds även personer som gått ut åk 9 på grundskolan platser.

 

Det första jobbet är kanske det viktigaste steget att börja sitt yrkesliv på och ger dig chans att tjäna egna pengar. Du får värdefull erfarenhet samt kunskap om vilka yrkesvägar det finns inom den kommunala sektorn. Vi hoppas att vi väcker ett intresse för de viktiga välfärdsjobben och att du kommer att uppleva Pajala kommun som en attraktiv arbetsgivare. Du söker feriejobb under fliken lediga jobb. 

 

VIKTIGT OM SOMMARJOBB/FERIEARBETE VID PAJALA KOMMUN

Feriearbeten vid Pajala kommun finns år 2022 i olika verksamheter som t ex Arbetsmarknadsenheten, Fritidsenheten, Kost och hygien, HR/ekonomi, Kommunkansliet, Teknik och Service, Förskola/fritidshem. Äldreboenden. Hemtjänst

Din lön
Född år 2004: 80:-/tim. Född år 2005: 70:-/tim. Född 2006: 60:-/tim. Lönen inkluderar semesterersättning.

Arbetstid
Du arbetar dagtid, 6 timmar per dag på vardagar. Du får inte arbeta kvällar eller helger.

Försäkring
Du är försäkrad via din skolförsäkring

Ferieperioder år 2022
Feriejobben fördelas på tre perioder och varje period är 15 arbetsdagar:

Period 1: 13/6 – 4/7 
Period 2:  4/7 – 23/7 
Period 3: 25/7 – 12/8

Ansökan
Klicka på länken nedan

Ska du arbeta inom skola och förskola krävs utdrag från belastningsregistret. Om du saknar svenskt personnummer behöver du i god tid ansöka om ett samordningsnummer från skatteverket, du behöver även ha tillståndet AT-UND.

 

Kontakt

Enhetschef Arbetsmarknad/Integration

Ylva Eriksson

E-post:
Publicerad 21 mar 2022 04:38
Senast uppdaterad 21 mar 2022 04:41