Information om Corona/Covid 19, läs mer här.

Näringsliv & utveckling
11 nov 2021

Hej Hemby nominerad till priset Placebrander of the year!

Hej Hemby och kampanjen Tjena Polcirkeln är nominerade till Placebrander of the Year 2022 som utser Sveriges bästa platsmarknadsförare. Bland rekordmånga bidrag valdes Hej Hemby ut till en av de fem finalisterna. Vinnaren koras på Placebranders Day i Skellefteå den 20 januari 2022.

Priset Placebrander of the Year premierar imponerande insatser inom platsutveckling och platsmarknadsföring. Du kan tävla med insatser som i någon form syftar till att stärka en plats varumärke, öka stolthet samt generera nya invånare, besökare, evenemang, investeringar eller etableringar. Skicka in ditt tävlingsbidrag senast 30 september 2021. Det är ett nationellt pris som delas ut sedan 2013. Bland de tidigare vinnarna finns såväl det privata näringslivet som offentliga och ideella aktörer representerat.

Se alla finalister här:

https://placebrander.se/finalister-placebrander-of-the-year-2022/

 

Publicerad 11 nov 2021 05:26
Senast uppdaterad 11 nov 2021 05:27