Information om Corona/Covid 19, läs mer här.

Föreningsliv, fritid & kultur
22 nov 2021

Dansföreställning Into the Roots

Dansföreställningen "Into the Roots" med Fanny Kivimäki | Pajala och Korpilombolo

Kom till dansföreställningen Into the Roots, av och med Fanny Kivimäki från teatersällskapet Big Wind. Fanny Kivimäki är själv uppvuxen i Norrbotten och kommer nu till oss för att berätta en historia om hemlängtan och nostalgi i form av dans, musik och andra visuella uttryck.

Med stark närvaro gör Fanny Kivimäki en föreställning om livet, drömmar och samvetskval. Skildrat genom en kombination av uttrycksfull musik, drömlik videokonst och med expressiv dans i fokus. I Into The Roots utgår Fanny Kivimäki från sin egen och andras hemlängtan och det vi på gott och ont förknippar med våra rötter.
Vi gör vårt bästa för att följa Folkhälsomyndigheternas rekommendationer gällande covid-19. Vi ser att du som kommer till föreställningen är vaccinerad med omsorg om dig själv och andra besökare. Undantaget är du som är under 16 år och du som av medicinska skäl inte bör vaccinera dig. Stanna hemma om du är sjuk eller har symtom.
 

Medborgarhuset, Korpilombolo
Onsdag 24:e nov
kl 18:00
Fritt inträde

Folkets hus, Pajala
Torsdag 25:e nov
kl 19:00
Fritt inträde

Publicerad 22 nov 2021 11:40
Senast uppdaterad 23 nov 2021 01:49