Information om Corona/Covid 19, läs mer här.

Näringsliv & utveckling
08 okt 2021

Snart går första webbinariet med projektet STIL av stapeln!

Den 12 oktober anordnar projektet STIL (Slow Travel in Rural Landscapes-Routes for Leisure Biking)  webbinarium där man kommer att prata om gränsöverskridande cykelrutter, hur man kan sälja och marknadsföra cykelprodukter och om värdet av företagssamarbetet.

“Cross border cycling routes in the Arctic: Selling points and marketing possibilities”

12 oktober kl. 9-14

Ingen registrering behövs, använd bara länken för att delta i Teams. Alla som är intresserade kan delta men i första hand vänder sig programmet till företag och föreningar. Webbinariet är på engelska, men finska, svenska och norska kan vid behov användas. 

Projetkpartners deltar samt inbjudna talare:  Andreas Hermansson från Visit Dalarna, Nina Forsell från Visit Arctic Europe, Gøril Ovesen från NordNorsk Reiseliv AS, Chrisse Lindquist-Karppelin från Bivio Company och Georg Sichelschmidt från Tourism Lyngenfjord.

 

Klicka på programmet under Dokument.

Click here to join the meeting

Kontakt

Projketledare STIL

Johanna Collen

E-mail
Telefon 0978 12052
Publicerad 08 okt 2021 01:07
Senast uppdaterad 08 okt 2021 01:24