Information om Corona/Covid 19, läs mer här.

Förskola & skola
23 sep 2021

Idrottens dag

Fredag den 24 september är det Idrottens dag på alla grundskolor i Pajala kommun.  På grund av ökad smittspridning förändras planerna och RF SISU kommer inte kunna närvara och genomföra dagen tillsammans med lokala föreningar i Pajalas skolor som planerat .

Uppdaterad 2021-09-23
Riksidrottsförbundet arrangerar Idrottens dag i skolor över hela Sverige. Det är en del av European School Sports Day, som genomförs tillsammans med skolbarn över hela Europa, och EU:s satsning European Week of Sport.
Idrottens dag är en kul dag fylld med roliga aktiviteter som ska höja kunskapen om barns idrottande och bygga broar mellan skolan, barnen och idrottsrörelsen. Målet är att fler ska kunna och vilja idrotta hela livet, även de minst aktiva barnen som ännu inte har hittat till idrotten.
Publicerad 13 sep 2021 05:01
Senast uppdaterad 23 sep 2021 09:46