Information om Corona/Covid 19, läs mer här.

Näringsliv & utveckling
11 aug 2021

Vill du boosta din business i höst?

Välkommen till ett digitalt event där du får veta mer om vad vi på Go Business gör. Du får träffa några spännande entreprenörer och tidigare deltagare från våra program och höra deras berättelse. Du får chans att ställa frågor till dem och till oss som jobbar med Go Business. Vi kommer också att presentera innehållet i höstens program och berätta hur du gör för att ansöka. Du kan delta i våra program oavsett var i norra Sverige du bor!

Vill du boosta din business i höst? Kom på lunchevent!

Är du en kreativ entreprenör som vill växa i din roll som företagare, boosta din business och utvecklas tillsammans med andra i ett stort norrländskt community? Då kan Go Business vara inkubatorn för dig.

 

Välkommen på Go Business digitala lunchevent Nyfiken på Go Business? den 24 augusti kl. 12.15-13.00 där du får veta mer. Här kan du läsa mer och anmäla dig:  https://fb.me/e/AcyWzSfh

 

Under eventet får du

  • All info du behöver om höstens Go Business-program Hangout och Inkubator.
  • Inspireras av tre tidigare deltagare som berättar om sina företagsresor och upplevelser av att delta i Go Business program.
  • Svar på alla eventuella frågor och funderingar – och möjlighet att lära känna oss på Go Business lite bättre.

 

Vem är Go Business till för?

Go Business är en digital inkubator för innovativa tjänsteföretagare och entreprenörer inom arkitektur, design, film och foto, konst, litteratur, livsmedel och gastronomi, media, mode, musik, scenkonst, turism och besöksnäring, och upplevelsebaserat lärande. Du kan delta i Go Business program oavsett var i norra Sverige du bor! Läs mer på www.gobusiness.nu.

 

Om du har frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Go Business. Här hittar du deras kontaktuppgifter: https://www.gobusiness.nu/kontakt/

Publicerad 11 aug 2021 03:45
Senast uppdaterad 11 aug 2021 03:46