Information om Corona/Covid 19, läs mer här.

Näringsliv & utveckling
18 jun 2021

Skapa film om din kommundel!

Under året kommer fyra olika dokumenterande filmer spelas in med fokus på områdena Junosuando, Korpilombolo, Pajala och Tärendö.

Varje film kommer berätta om vardera kommundel med fokus på dess invånares vardag, gemenskap, platser, historier, och framförallt känslorna för sitt område. I samarbete mellan invånare och filmproducent kommer man tillsammans skapa filmer som berättar om våra fantastiska orter i Pajala Kommun och kommer släppas under hösten och vintern.

Filmerna är en del i konceptet Byalaget där en rad olika kreativa aktiviteter sker under 2021 tillsammans med olika samarbetsparters. I början på juni startade fotoutbildningen i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan och fotografen Linnea Isaksson.

Är du eller ditt barn intresserad av vara med i skapandet av filmen om just din by, framför kameran eller med under inspelningsprocessen?

Välkommen att kontakta Byalagets filmare och projektkoordinator Sanna Kalla.

Kontakt

Projektkoordinator och filmare

Sanna Kalla

E-mail
Publicerad 18 jun 2021 12:48
Senast uppdaterad 18 jun 2021 02:33