Information om Corona/Covid 19, läs mer här.

Näringsliv & utveckling
28 maj 2021

Enkät om platsoberoende arbete

Enheten för strategisk utveckling på Pajala kommun har fått i uppdrag att ser över möjligheten till att etablera digitala hubbar. Detta för att möjliggöra platsoberoende arbete för både privat och offentlig sektor samt för att att bidra till nyföretagande och landsbygdsutveckling.

Med digital hubb menas: kontorslokal med möjlighet att hyra plats för både kortare eller längre perioder. Lokalen innehar även mötesrum/konferensrum och gemensamma ytor. Undersökningen består av tre olika enkät. En för företag, en för anställda samt chefer inom den offentliga sektorn. Vi tackar för att du tar dig tiden att svara på den här enkäten, dina synpunkter är viktiga i vårat fortsätta arbete.

Det finns två olika enkäter, du hittar dem under Länkar nedan.

  • Du som arbetsgivare
  • Du som medarbetare

 

Vi behöver dina synpunkter senast den 13 juni.

Kontakt

Projektledare Leva & bo i Tornedalen

Pia Lakkapää

E-mail
Telefon 0978-120 55

Strategisk utvecklingschef samt tf. sektorchef Sektor teknik & service,

Fredrik Holmström

E-mail
Publicerad 28 maj 2021 09:31
Senast uppdaterad 28 maj 2021 09:37