Information om Corona/Covid 19, läs mer här.

Föreningsliv, fritid & kultur
26 feb 2021

Nu kan du söka minoritetsspråkmedel

Ansökningsperioden för höstens aktiviteter är nu öppen, fram till och med den 1 april. Enskilda eller organisationer kan ansöka om bidrag från kommunens minoritetsspråksmedel. Bidrag kan beviljas till en verksamhet som främjar minoritetsspråk och -kultur i samhället.

Från och med den 21 april 2020 och tillsvidare gäller tillfälliga bestämmelser för minoritetsspråkmedel med anledning av den rådande pandemin. Projekten under denna period ska vara lämpliga att genomföra enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer. För mer information om dessa bestämmelser för minoritetsspråkmedel kan ni kontakta minoritetsspråksamordnaren. Under länkar hittar ni ansökningsblankett och mer information. Välkommen att kontakta vår minoritetsspråksamordnare.

Kontakt

Hanna Svanelöv

Minoritetsspråksamordnare

E-mail
Publicerad 26 feb 2021 11:31
Senast uppdaterad 30 mar 2021 12:23