Information om Corona/Covid 19, läs mer här.

Boende & Miljö
12 feb 2021

Positiva nyheter inför den stundande helgen

Efter allas tålmodiga väntan kan vi äntligen meddela att vi fått de slutgiltiga resultaten på provtagningen av Legionella i Lahdenpää. Laboratoriet har inte funnit några spår av bakterien varken i vattenverket eller ledningsnätet vilket är glädjande.

Vi kommer under eftermiddagen påbörja arbetet med att sätta igång vattenverket igen, detta kommer dock att innebära en hel del arbete. När man sätter på vattnet kommer det vara missfärgat och för att komma till bukt med detta kommer ledningsnätet att spolas och eventuellt behöva tinas om ledningarna frusit. Vi är därför tacksamma om ni som har möjlighet, låter våra drifttekniker få tillgång till era fastigheter så att de kan hjälpa er på plats och spola ledningarna.

Vi vill tacka för ert tålamod och positiva inställning.

 

Publicerad 12 feb 2021 11:34
Senast uppdaterad 12 feb 2021 11:36