Information om Corona/Covid 19, läs mer här.

Näringsliv & utveckling
19 nov 2020

Samverka med studenter för att utveckla ditt företag

Har ditt företag utmaningar? Ta hjälp av en student! Med nya infallsvinklar och kreativa idéer får du stöd i att hitta lösningar som tar företaget vidare på utvecklingsresan. På Luleå tekniska universitet finns studenter som utbildas inom en stor bredd områden – redo att hjälpa ditt företag med era frågeställningar.

På det här live-sända seminariet presenteras vilka möjligheter till ex-jobb och medverkan i projektkurser som finns redan under vårterminen 2021. Du får också en praktisk introduktion till hur samverkan går till: Hur gör man för att inleda ett samarbete, vad kan man som företag få ut av samarbetet och vad krävs för ett lyckat resultat?

Se hela programmet och anmäl dig här:
https://www.ltu.se/centres/norrlandsnavet/Samverka-med-studenter-for-att-utveckla-ditt-foretag-1.203169

25 november kl.11-12.30

Publicerad 19 nov 2020 04:33
Senast uppdaterad 19 nov 2020 04:33