Information om Corona/Covid 19, läs mer här.

Föreningsliv, fritid & kultur
15 okt 2020

Kristian Anttila och Johan Piribauer

Pajala kommun och Kulturskolan hälsar dig välkommen till en kväll med musik och berättelser som rör sig genremässigt mellan singersong-writer, visa och folk. Låtarna sträcker sig över Kristian och Johans musikkarriärer och 50 år av liv på vägarna.

Måndagen den 2 november i foajén på Junosuando skola (ingång på innegården till Biblioteket)

17.30 Pajala Kulturskolas danselever uppträder

18.00 Kristian Anttila och Johan Piribauer

Begränsat antal platser, kom i tid.
Om du har förkylningssymtom ber vi dig stanna hemma. Lokalen anpassas efter gällande restriktioner.

 

________________________________________

Om Kristian:

Historien kan göras lång. Den kan också göras kort. Kristian Anttila vet hur man gör pophits. Han vet hur man skriver låttexter. Med över 800 spelningar fördelade över världens alla kontinenter vet han också hur man hanterar en publik och han har hela vägen lyckats göra det efter sina egna spelregler. Vare sig han vill eller inte vill, vare sig han försöker eller inte försöker så är han en besynnerlig karaktär i dagens musiksverige. I snart 20 års tid har Kristian försett oss med vackra tonsättningar av livets skevheter i form av låtarna Västra Frölunda, Smutser och Vill ha dig samt sjungit duetter med Sylvia Vrethammar och Olle Ljungström.  Och ringer det inga klockor? Då har du något framför dig.

Om Johan: 

Johan Piribauer är en sångare&låtskrivare ,uppväxt i Arvidsjaur, som har en lång karriär. Hans musik kan kallas Visrock eller Folkrock där han ofta hämtar inspirationen till både texter och musik från livet i Norrbottens Inland . De berättande texterna är på svenska och musiken består av ett optimistiskt vemod. Sedan debuten 1995 så har han släppt sammanlagt 6 fullängdsskivor och 4 singlar/EP. Nu under Corona pandemin har han suttit isolerad och jobbat med ett nytt album som planerar att vara färdigt under 2021. Redan i somras släpptes en singel som heter "Flykten" som försmak från detta arbete. Inte många artister i Sverige har spelat på lika udda ställen som Johan Piribauer. Genom åren har han turnerat runt i hela Norden, spelat på många festivaler, men även haft turneer och konserter i bla Tyskland, Nya Zeeland, Australien, Nordamerika och Antarktis. Bäst trivs han dock när han får spela för en liten publik i byastugor/bygdegårdar i avlägsna avfolkningsbygder.

http://johanpiribauer.se/

Publicerad 15 okt 2020 11:34
Senast uppdaterad 15 okt 2020 11:36