Information om Corona/Covid 19, läs mer här.

Föreningsliv, fritid & kultur
14 sep 2020

Kick off för Den lyckliga laxen!

I juli 2021 blir det nypremiär av musikalen "Den Lycklige Laxen" nere vid älvstranden i centrala Pajala. Manus och musik av Erling Fredriksson och regi av Bror Astermo. Hjälp oss att återskapa publiksuccén från 1999 och 2000. Vi behöver många härliga amatörskådespelare i olika åldrar.VÄLKOMMEN till får första KICK-OFF!


På Laxen-platsen (där Kengisgatan möter älven)
kl 15-16: Information om musikalen av Bror Astermo och Erling Fredriksson
kl 16-18: Konstworkshop med naturmaterial under ledning av Sofia Waara
Tornedalsteatern bjuder på kaffe och laxsmörgås.
I samarbete med Pajala kommun drivs ett konstprojekt kopplat till musikalen. Konstintresserade människor i Pajala kommun skapar tillsammans konstverk och installationer i anslutning till "Laxen-platsen". Arbetet kommer att genomföras i olika workshops under vintern och våren under ledning av Sofia Waara.
ALLA ÄR VÄLKOMNA att delta i detta roliga kulturprojekt!
Publicerad 14 sep 2020 02:20
Senast uppdaterad 14 sep 2020 02:20