Information om Corona/Covid 19, läs mer här.

Föreningsliv, fritid & kultur
07 aug 2020

Allmänna arvsfonden håller webbinarium om stöd till föreningar

Känner du till att föreningar kan söka pengar från Allmänna arvsfonden? Arvsfondens medel går till nyskapande och utvecklande projekt i föreningslivet, till förmån för barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning.

Vi vill att Arvsfondens stöd ska nå ut i hela Sverige. Vår senaste uppföljning visar på stora skillnader mellan länen och Norrbotten är ett av de län som får minst pengar per invånare. Det vill vi ändra på! För att få in fler bra ansökningar från Norrbotten vill vi informera och inspirera er som arbetar i eller nära ideella organisationer om möjligheten att söka stöd från Arvsfonden. Fäktning för synskadade ‒ en kort film om ett arvsfondsprojekt Vi bjuder in till två informationstillfällen via Skype, dagtid eller kväll beroende på när det passar dig eller er förening. Under träffen ger vi information om fondens två stödformer, projekt- och lokalstöd.

 

Onsdag 9 september klockan 9.00-10.30 

Onsdag 9 september klockan 18.00-19.30

Anmäl dig senast 5 september på Arvsfondens webbplats:

https://www.arvsfonden.se/sverigeresan-norrbotten

När du anmält dig får du en länk för att delta via Skype och en instruktion om hur du loggar in.

Varmt välkommen!

 

På bild: Sattajärvi skidcenter är en av föreningarna som sökt och fått stöd från Allmänna arvsfonden.

Publicerad 07 aug 2020 10:54
Senast uppdaterad 19 aug 2020 12:36